featur 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 Poszukuję hostingu spełniającego kryteria jak w temacie: - 10GB powierzchni - > 10 baz MySql - transfer miesięczny > 30GB - opłata roczna do 200-300 zł. Dziękuję z góry za pomoc w wyborze oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 transfer nieproporcjonalny do pojemnosci. Co mialoby stac na tym koncie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
featur 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 transfer nieproporcjonalny do pojemnosci.Co mialoby stac na tym koncie? Faktycznie, przydałby się większy transfer. Zasadniczo duża pojemność potrzebna mi jest do przechowywania różnych swoich rzeczy, byłyby raz wgrane, okazjonalnie ściągane. Serwer jako taki potrzebuje do testowania swojego oprogramowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2006 Więc po co zewnętrzny jak możesz postawić na localhoście platformę testową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
featur 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2006 Więc po co zewnętrzny jak możesz postawić na localhoście platformę testową? Potrzebne mi jest środowisko QA, służące dodatkowo do prezentacji oprogramowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2006 Potrzebne mi jest środowisko QA, służące dodatkowo do prezentacji oprogramowania. może tu coś znajdziesz.. xxl-web.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach