szocik44 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2018 Witam , Mam pytanie czy strona zawierająca 3x słowo kluczowe w adresie url jest błędem czy wręcz pomaga w seo ? Znalazłem przykład strony https://www.spirulina.pl/algi/spirulina/spirulina-wlasciwosci-ktore-potwierdzono.html Ma ona 3x spirulina w adresie. jestem ciekaw waszych opinii na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2018 Jesli chodzi o spirulinę pokazaną tutaj to jest to upychanie słów kluczowych i trzeba się powaznie nad tym zastanowić czy to w ogóle ma sens. Przy okazji usuwam link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szocik44 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2018 Coś jeszcze można tutaj poprawić ? link już mógł zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Progres24 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2018 Pan Zgred już Ci napisał przecież... ale jak się już tak upierasz ;p możesz wywalić .html za pomocą .htaccess. Ale raczej wielkiej różnicy to nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach