wlascicielsklepu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2018 (edytowany) Nadszedł czas na poszukiwanie nowego hostingu. Albo w końcu znajdę coś sensownego, co nie będzie co kilka dni miało jakichś przerw w działaniu albo w końcu całkiem zwariuję z tego wszystkiego. Wieczne problemy, przerwy techniczne, support nie odpowiada albo odpowiada zdawkowo. Korzystałem z kilku firm. A przecież mój sklep nie może wiecznie nie działać.... Chciałbym znaleźć odpowiedni hosting dla mojego sklepu internetowego. Przechodziłem już przez kilka firm i w zasadzie honor i dobre wychowanie powstrzyma mnie od używania wulgarnego słownictwa w stosunku do tych firm, z których uwłaczających usług musiałem korzystać. Jaki hosting utrzyma sklep na Prestashopie, ze średnio 300-400 odwiedzającymi dziennie? Poza tym potrzebuję brak limitu e-maili, około 20GB przestrzeni, nielimitowany transfer. Jeszcze około miesiąc czasu mam na podjęcie decyzji i przeniesienie sklepu. Fajnie by było, gdyby nowa zmigrowała e-maile, działający sklep i przepięła jego domenę, w sposób jak najbardziej bezproblemowy. Bardzo mi zależy na tym, aby hosting działał maksymalnie stabilnie, ponieważ przez przerwy techniczne klienci odchodzą albo narzekają do mojej firmy na facebooku, że nie są w stanie dokonać zamówienia. Nerwy mnie biorą na tłumaczenie się za każdym razem za niepowodzenia firmy trzeciej. Do tego zwykle wsparcie techniczne elokwencji nie posiada żadnej, nie potrafią odpowiedzieć w sensownym czasie . Edytowano Wrzesień 23, 2018 przez wlascicielsklepu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach