cezary188 40 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2018 Witajcie, mam sobie dedyka w hetzneru, ale jest on juz wiekowy jezeli chodzi o parametry a place jak za super maszyne, bo oczywsicie od momentu kiedy byl cool to cena sie nie zmienila... Plan jest taki: na serwerze jest Debian 7 oraz Direct Admin na ktorego mam stala licencje na ip na ktorym sie obecnie znajduje i to jest troche problem. Ogolnie plan jest taki ze chce wykupic nowa maszyne na ktora zgra sie wszystko i potem mi ja wepna pod stare ip zeby direct admin dzialal. O ile to ma sens, inna opcja jest zgranie tego gdzies tam, zamiana a potem wrzucenie. Tutaj zdaje sie na zleceniobiorce. Na serwerze sa robione kopie zapasowe itd. Ogolnie do zgrania jest ok 250GB zawartosci, rozne konta w direct adminie itd. Nowy serwer postaram sie wykupic z ssd wiec, fajnie jakby mozna bylo tez ustawic system na ssd a zawartosc kont itd na hdd ( tak sobie wymazylem, ale nie jest to warunek konieczny to juz kwestia ustalen) Jezeli chodzi o budzet to mam nadzieje nie przekroczyc 300zl, ale wszystko jest do dogadania Zapraszam do kontaktu, ale tylko powazne osoby bo juz nie raz zlecalem prace przy dedykach i nie lubie jak sie traci moj czas. Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2018 Cześć, wyslalem w tej sprawie PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2019 Minelo sporo czasu, ale zlecenie nadal otwarte jako ze nie mialem czasu wczesniej zeby sie tym zajac. Podbijam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xdit 1 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2019 Wysłałem wiadomość prywatną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2019 Dziekuje wszystkim za PW, temat migracji zostal juz ogarniety. Mozna zamknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach