madejmat 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2019 (edytowany) Witam, pisałem o tym problemie już wcześniej z mojego konta, na temat nazwa.pl - konkretnie o tym, że zniknęły mi benefity webhostingtalk.pl/topic/58540-dyskusje-nazwapl/?page=2&tab=comments#comment-494573 Niestety wątek został zamknięty, a moje konto zablokowanie. Dlatego musiałem utworzyć nowe - ponieważ kolejny raz pojawił się ten sam problem, tym razem usługi widzę, ale po kliknięciu pojawia się komunikat: Napisałem w tej sprawie maila 26.09.2019 r. do dziś brak odpowiedzi. Dodatkowo jeden z kuponów Google Ads które "otrzymałem" od nazwa.pl w ramach benefitu został już wcześniej wykorzystany Edytowano Wrzesień 29, 2019 przez madejmat (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2019 madejmat, wysłaliśmy do Ciebie wiadomość prywatną, prosimy o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madejmat 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2019 Minął ponad tydzień i niestety nadal nie mam dostępu do benefitów, a nazwa.pl milczy. Jak mniemam zaraz usuną wątek do śmietnika i zablokują mi konto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2019 założyłem konto w nowej promocji dla przechowywania mojego małego downloadu konto sprzed roku jakoś działało a te z nowej promocji totalna porażka, usuwa mi większość plików, że niby wirusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2019 madejmat, w środę wysłaliśmy do Ciebie wiadomość prywatną z informacją o możliwości pobrania kodu, jak również maila z Działu Obsługi Klienta. Jeśli masz dodatkowe pytania skontaktuj się z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nazwa.pl 1 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2019 zlotowinfo2, istnieje możliwość skutecznego rozwiązania tej sytuacji. Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość prywatną ze szczegółami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2019 sry już jestem na domena.pl, hosting działa albo nie takie "wynalazki" to najlepiej włączać na życzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach