tommy199 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Witam, zlecę pilnie konfigurację serwera, który jest na vescie - jak ktos chce to moze zmienic na ispconfig, to nowy serwer i nowa instalacja vesty, mi to bez roznicy bo tam bedzie jedna subdomena i plik. Trzeba postawic jedna subdomene podlaczona do cloudflare z 1 plikiem i to wszystko - cloudflare mam, tam chce w subdomenie dodac tylko IP tego serwera i ma to dzialac. + memcache musi dzialac. I to wszystko. Zlecenie jest pilne i pierwsza osoba ktora będzie kompetentna do realizacji i zrealizuje zlecenie skutecznie zostanie zapisana w moich stałych kontaktach do tego typu zleceń (mam kilka serwerów). PILNE Proszę najlepiej podawac do siebie email/skype odezwę się natychmiast. ( lub pw ) Realizacja koniecznie dziś, najlepiej teraz. 50zł-100zł netto zalezy od ilosci pracy, wycenia zleceniobiorca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Wysłałem wiadomość na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2018 Zapraszam do kontaktu networkmanager.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach