Szychaa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2018 Cześć, Mam wykupione domeny i serwer pod strony internetowe ( planuje zbudować sam na wordpress zwykłe informacyjne strony + formularz kontaktowy z możliwością podpięcia załącznika). Głównie chodzi mi o sprawne (szybkie) działanie strony. Sprawdzałem pewną stronę konkurencji i byłem w szoku - wg. ping.pl czas dostępu do stronu to ok 0,3-0,5s. (czasem 0,7s.). Strona jest zrobiona na płatnym szablonie ENFOLD. (BTW jak ktoś szuka szybkiego szablonu i jest w stanie zapłacić to polecam). Chciałbym zbudować strony o podobnej treści i podobnie szybko działające. Jak załadowałem na mój serwer np. darmowy motyw "OneTone" to czas ładowania (bez cache itp.) to ok. 4s - dramat. Czy ktoś jest w stanie polecić mi fajny darmowy szablon do stworzenia szybkiej strony? Pakiet wskazówek optymalizacyjnych byłby również super mile widziany. (Czy może jestem z góry skazany na płatne szablony?). Pozdrawiam! Szymon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Płatne szablony zazwyczaj będą się ładować dłużej, niż darmowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach