Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2005 Witam... wlasnie kupielem konto resellerskie w pewnej polskiej firmie (ale serwery w USA) i jakie bylo moje zdziwienie gdy odkrylem ze opcja Modify an Account jest zablokowana... czy spotkaliscie sie juz z tym? Czy blokowanie tej opcji jest powszechne? Bo IMO jest ona dosc przydatna... i nie wiem co mam z tym fantem zrobic. Czy u wszystkich firm tak jest? Jak zapytalem sie dlaczego... odpowiedziano mi: xxx :: 17:44:39 / S 17:44:39Odpowiedz znam ale nie moge jej udzielic xxx:: 17:45:12 / S 17:45:03 ale mowiac krotko ta opcja nie jest bezpieczna O co chodzi? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziku 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2005 A wiec ta opcja jest blokowana w przypadku resselerów z limitem pojemności konta bez overselleringu. Dzięki temu nie możesz ustalać pakietów większych niż posiadasz konto. Jest to również ułatwienie w liczeniu ilości kont które będziesz mógl sprzedać (pokazuje ci ile jeszcze mozesz ich utworzyć podczas tworzenia nowego konta). Pozostaje ci wiec tylk o tworzenie oddzielnych 'paczek' i zmienianie ustawień kont po przez właśnie tą opcję. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach