adx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2006 Czy ktoś zna firmę zajmującą się obsługą Premium SMS (user wysyła SMS o podwyższonej wartości i zwracają mu unikalny kod, a mnie naliczają prowizję) w możliwie jak największej liczbie państw? Zwłaszcza zależy mi na krajach, gdzie karty nie są rozpowszechnione (na wschód i na południe od Polski), choć idealnie byłoby, gdyby doszedł także zachód i Skandynawia. Dobrze też, żeby było to coś zautomatyzowanego, a nie zabawy w rodzaju napisz, ustalaj itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2006 Czy ktoś zna firmę zajmującą się obsługą Premium SMS (user wysyła SMS o podwyższonej wartości i zwracają mu unikalny kod, a mnie naliczają prowizję) w możliwie jak największej liczbie państw? Zwłaszcza zależy mi na krajach, gdzie karty nie są rozpowszechnione (na wschód i na południe od Polski), choć idealnie byłoby, gdyby doszedł także zachód i Skandynawia. Dobrze też, żeby było to coś zautomatyzowanego, a nie zabawy w rodzaju napisz, ustalaj itd. Oj cięzko będzie... Wiem, że Allpay.pl umożliwai taka usługe również dal abonentów niemieckich sieci komórkowych. Karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach