fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2006 Witam Posiadam serwis file4u.pl o ktorym sobie przypomniałem [ ] i zastanawiam się co by zmienić , jakie opcje dodać etc. , stad prosilbym o propozycje za ktore z gory dzieki ;] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2006 Bez większego zaglądania (jeśli nie widać to pewnie nie ma) pare pomysłów. Uprościć grafike, pokazać to co najważniejsze czyli funkcja hostowania plików (patrz google.com czy imageshack.us). Wywalić reklamy adsense (i tak pewnie nie ma z nich kasy), a tylko zajmują miejsce i odstraszają. Dodać możliwość automatycznej zmiany rozmiaru (są gotowe biblioteki, które to świetnie robią) i tworzenia albumów. Co do rozwoju to albo zwykły hosting plików bez bajerów i wtedy marketing wirusowy (wrzucamy pare fajnych zdjęć czy filmów i puszczamy w obieg) albo na przykład prywatne galerie (tutaj można pobierać opłaty). Jakbym ja to widział? Mam swój panel gdzie mogę zarządzać zdjęciami (może nawet podstawowa edycja typu efekt czerwonych oczu) tworzyć z nich albumy/galerie i albo dla publiki albo zabezpieczone hasłem. To może być pomysł na zupełnie nowy produkt albo rozwinięcie file4u.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2006 Dzieki wielkie , tylko jedno ale file4u dziala na zasadzie rapidhshare'a a nie imageshacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2006 Ale ogólnie to to samo (tylko dla większych plików) więc co do reklamy to jakieś na czasie duże pliki, więc reklama po forach np. na streetracing.pl wrzucają filmiki z zawodów itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 "Hostując pliki na tym serwerze akceptujesz regulamin." A gdzie ten regulamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 http://file4u.pl/regulamin.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2006 Ja tylko zgłosze że pod FF pod kUbuntu troche sie sypie wyglad formularza uploadu. Zapewne kwestia braku czcionek. Screen: http://www.mFoto.pl/uploads/1089/zrzut-ekranu5_f11c7.png Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach