as80 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2018 Orientuje się ktoś czy na VPS nazwa.pl da się na jednym adresie IP postawić kilka domen z certyfikatem SSL? tak zwany SNI SSL Czy serwer wg. ich domyślnej konfiguracji debian z directadmin posiada taką możliwość? Czy trzeba coś doinstalować? Wiem że na hostingu współdzielonym mają taką opcję, przez tel dowiedziałem się że na vps też, jednak pewności nie mam czy Pani z którą rozmawiałem wie o co pytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2018 Jeśli masz dostęp do powłoki shell i uprawnienia root'a to możesz praktycznie wszystko ustawić tak jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
as80 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2018 To wiem, jednak nie o to pytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2018 To była odpowiedź na wszystkie Twoje problemy w tym temacie. Dodatkowo link: https://www.directadmin.com/features.php?id=1100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach