trifek 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2018 WItam serdecznie, Mam od wielu miesięcy serwer VPS w hitme.pl. Niestety Direct Admin nie posiada jakiś "ładnych" i "przyjaznych" panelu/webmaili do poczty. Możecie mi coś polecić darmowego/sprawdzonego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 Roundcube jest domyślnie w Directadmin więc @MateuszCODE nie myl Poza tym sam interfejs roundcube jest bardzo przejrzysty więc nie wiem z czym masz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trifek 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 round cube jest troszkę "brzydkie" i ma mało opcji Ten rainloop wygląda zdecydowanie lepiej Ewentualnie coś jeszcze możecie polecić?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 Tylko, że rainloop jest poza Directadminem i może kolidować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2018 Roundcube jest bardzo dobry wiele template możesz znaleść w internetach , a jak chcesz być juz pro to SoGo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2018 Może Afterlogic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach