ori0n 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2018 Witam. Na vps jest wszystko co zainstalował CWP7: Centos7, php 7.1.9, baza Maria, był Apache a teraz zmieniłem na Apache & Varnish Cache & Nginx Reverse Proxy, podobno lepsza wydajność. Problem w tym, że jeżeli chcę dać ogłoszenie na stronie to nie mogę wybrać następnych podkategorii. Wcześniej miałem wszystko co instalował Vestacp i dodatkowo były błędy 500. Po przejściu na CWP7 błędu 500 już nie ma, zostały tylko te nie działające formularze. W miedzy czasie piszę z twórcą skryptu ale nie wiem czy uda mu się podpowiedzieć jakieś rozwiązanie. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem na stronę i pomóc byłbym bardzo wdzięczny. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ori0n 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2018 Dnia 10.05.2018 o 22:28, ori0n napisał: Witam. Na vps jest wszystko co zainstalował CWP7: Centos7, php 7.1.9, baza Maria, był Apache a teraz zmieniłem na Apache & Varnish Cache & Nginx Reverse Proxy, podobno lepsza wydajność. Problem w tym, że jeżeli chcę dać ogłoszenie na stronie to nie mogę wybrać następnych podkategorii. Wcześniej miałem wszystko co instalował Vestacp i dodatkowo były błędy 500. Po przejściu na CWP7 błędu 500 już nie ma, zostały tylko te nie działające formularze. W miedzy czasie piszę z twórcą skryptu ale nie wiem czy uda mu się podpowiedzieć jakieś rozwiązanie. Gdyby ktoś mógł rzucić okiem na stronę i pomóc byłbym bardzo wdzięczny. pozdrawiam okazało się, że to wersja php była nie odpowiednia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach