baden 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 Witajcie! Poszukuję VPS-a (może być z opcją reseller) z DA lub Plesk. Pojemność 100-150 GB (z możliwością zwiększenia, najlepiej SSD, bo większość serwisów to wordpress-y, ale może być mieszany - bazy myssql na SSD, a reszta na HDD ), 4-6GB RAM, IP, SSL, jakiś backup w razie niemca. Chciałbym zainstalować tam usługę Open-Xchange. Będzie to hosting dla około 15 klientów (domen). Każdy klient z SSL. Od wielu lat korzystam z Home.pl (jakiś hosting PRO) i jestem zadowolony z bezproblemowego działania usługi, lecz brakuje mi możliwości przekazania dostępu do zarządzania wydzielonymi zasobami serwera dla klientów. Teraz działa to tak, że klienta prosi mnie o zmianę. Do OVH straciłem ostatnio zaufanie po kilku awariach i irytującym supporcie - mam tak usługę Exchange 2013 i pocztę "zwykłą". Generalnie musi to działać bez przestojów (SLA 99.9), PING i support jakiś rozsądny. Większość klientów w Gdańsku. Idealnie, gdybym mógł połączyć to z ofertą, która będzie dostępna na mojej stronie - zakup pakietu hostingowego. Możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach