bartszu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Hey chodzi mi o tani dedyk na razie by sie pobawic terminalem. Ktos, cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davee 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Moze na początek kup sobie jakiś VPS albo nawet zainstaluj VirtualBox na swoim komputerze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartszu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Mam sobie na Debianie zainstalowac VBox i zainstalowac na nim Debiana ? Dobra mysl, OK VPS jaki, chodzi mi o cos co umozliwi swobodne instalowanie VMek na przyklad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Ale po co Ci swobodne instalowanie VMek jak nie znasz podstaw terminala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Gremsonkowy# 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 https://www.kimsufi.com/en/servers.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach