opalejro 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2018 Serwis działa automatycznie wszystko wysyłane jest za pomocą autrosko napisanego bot'a, kupuje losowe przedmioty poprzez inny serwis oraz wysyła je automatycznie :). W razie potrzeby dam kontakt do programisty oraz do osoby od której kupowałem przedmioty aby doładować konta jak i kluczyki w niskich cenach, przedmioty mozna kupować od nich nawet za 60% rynkowej ceny Adres serwisu: getskins.pl A teraz czas na podstawowe funkcje nie opiszę wszystkie bo jest tego sporo, aby jak najłatwiej wszystko przebiegało - Rejestracja - Logowanie - Losowanie online - System kupowania przedmiotów ( automatyczny bot który wysyła zakupione przedmioty) - Ustawienia profilu - Historia zamówień - Dodawanie/edycja przedmiotów - Lista użytkowników - Stawki SMS - Dodawanie administratora - Dodawanie zamówień - Gotowy szablon allegro z możliwościa edytacji skrzynek itp (Wszystko po to aby kilkoma kliknięciami myszki móc wystawić aukcje na allegro, w ładnej oprawie ) - Zamówienia oczekujące / błędne / zrealizowane / w trakcie / w ekwipunku itp - Helpdesk (zupełnie nowa forma kontaktu na stronie zawiera kontakt online zapisany na stronie z wieloma funkcjami i gotowymi odpowiedziami na najczęstsze pytania) - Powiadomienia FB messenger - Opinie - Wirtualny portfel (SMS PRZELEW PSC G2A) - Historia doładowań - Zaawansowany program partnerski I wiele wiele więcej, poniżej przedstawie kilka screenów z panelu administratora Scr.huScr.huScr.hu Wszystkie przedmioty które są na botach także wchodzą w skład sklepu i zostawiam je dla nowego własciciela, sama wartość przedmiotów jest dość wysoka Cena jaka mnie interesuje to: 5 000 zł do negocjacji W cenie jest reklama u znanego gracza w Polsce z pompa team, ok. 40k fanow na fb Dokładna wartość przedmiotów aktualnie na botach to 1677zł na dzień 31.03.2018 Sklep jest w pełni sprawny i testowany przez ostanie kilka miesięcy, nie dokonując żadnej współpracy i praktycznie zero marketingowe nie musiałem dopłacać do tego interesu wręcz przeciwnie zarobił na wszelkie opłaty US oraz dla grafików i programistów Do sklepu dodaje pełen pakiet grafiki użytkowej, layouty, allegro, bannery filmy video do rekalm i wiele więcej Kontakt mailowy: goskiny@wp.pl lub PW W razie pytań zapraszam do rozmów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach