gabrys20 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Od dawna nurtuje mnie pytanie gdzie jechać w góry. Czy nasze Tatry są atrakcyjniejsze od gór na Słowacji? Jeśli byliście w Słowacji, to uprzejmie proszę napiszcie swoje zdanie. Warto, czy nie warto? Osobiście wolę polskie góry ale jeśli na Słowacji jest lepiej, to z chęcią udam się na następny sezon właśnie tam. CO Was przekonuje do wyprawy na Słowację? Powodem są ceny, atrakcje, a może chęć zobaczenia czegoś nowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Szlaki na Słowacji nie są tak zapełnione ludźmi jak w PL, ceny po stronie Słowackiej nie są ani trochę atrakcyjne, bo płacisz w EUR. Najlepszy plan wycieczki to na Podhalu znaleźć nocleg i łazić po Polsko-Słowackich tatrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2018 Nie byłem na Podhalu. Jakie konkretnie miasto jest warte uwagi :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2018 Każde po za Zakopanem. Np : Kluszkowce , Nidzica itp. - Zakopanem to komercją trąci. - Mówię to ja człowiek z tamtego terenu. Dolina popradu jest też warta uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 Odwiedzę W innej okolicy miasto, które mi się podoba to Karpacz tak na marginesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek94 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 (edytowany) Zamiast w miasta, lepiej wybrać się na szlak. Dolina Kościeliska nie jest trudna a zarazem piękna Co do słowackich ścieżek to prawda, rzadko można kogoś spotkać i nie płaci się za bilet (nie wiem jak teraz). Ważne, by zrobić sobie ubezpieczenie. Edytowano Maj 11, 2018 przez olek94 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach