dimat 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2006 Znacie jakieś dobre (np.) amerykańskie serwery hostingowe? Obecnie jestem w superhost ale już mam tego dość :/ Wiem że amerykanie mają tanio (choć niedokońca o to mi chodzi..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eth_0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2006 surpasshosting.com - mi sie u nich podobalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimat 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2006 aha a jak im placiles? PayPal Moneybookers ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2006 dimat daj se spokój z Ameryką, u nas będzie San Francisco progreso.pl, nazwa.pl, a może iq.pl wypróbować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eth_0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2006 aha a jak im placiles? PayPal Moneybookers ? 2checkout Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2006 dimat daj se spokój z Ameryką, u nas będzie San Francisco progreso.pl, nazwa.pl, a może iq.pl wypróbować.. kei.pl Za czesto o nich wspominam ale naprawde uwazam ze obecnie jest to najlepsza firma hostingowa w Polsce. Jeżeli chodzi o oprogramowanie, ceny jak i niezawodnosc. Gdyby jeszcze nie ten limit baz... Można jeszcze wspomniec sisco.pl. Mam kontakt z jednym kontem dosc mocno obciazonym i radzi sobie super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach