krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2018 Możecie polecić jakąś firmę albo stronę gdzie zamawialiście pieczątkę dla swojej firmy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2018 omg.. poważnie? kryptoreklama zaraz będzie? PIerwsza z brzegu firma reklamowa w Twoim mieście lub mieście obok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 omg.. poważnie? kryptoreklama zaraz będzie? PIerwsza z brzegu firma reklamowa w Twoim mieście lub mieście obok... Jprl co Ty taki nadgorliwy jesteś? W każdym temacie w którym jest zawarte jakieś pytanie widzisz jakiś marketing szeptany? Jest to forum czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 To jak chcesz konkretnie to polecam Maltext w Tucholi. Robimy u nich wszystko co zwiazane z pieczatkami i reklama. Wysłane z mojego S41 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 Może i Miłosz faktycznie od dłuższego czasu bardziej pasuje do elektrody, ale pytanie o pieczątki jest jednym z tych, "w którym sklepie kupić zgrzewkę wody". Więc rozumiem. Nie ma potrzeby zamawiać tego z cholera-wie-kąd. Osobiście robiłem pieczątki nawet w expres punkcie, w jednym z marketów w Krakowie i było dobrze. Podjechałem, ustaliłem, zmówiłem, odebrałem. Zobacz na swoją okolicę i poszukaj punktów z pieczątkami, zadzwoń, podjedź . Chyba, że masz jakieś niestandardowe potrzeby, wykraczające poza możliwości lokalnych firm . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach