Davidson 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Witam, poszukuję konta reseller lub serwera vps do utrzymania na start kilku stron internetowych, są to wizytówki małych firm na Wordpressie. Dotychczas korzystam z serwera VPS z ovh, jeszcze z oferty 2014 najniżej opcji, posiadam na nim kilka swoich prywatnych stron. Idąc w parze w rozwojem i przygotowywaniem się do uruchomienia swojej działalności chciałbym strony klientów którym dotychczas kupowałem hostingi za ok. 10zł / msc trzymać pod sobą z wiadomych względów. Nie będą to strony które obsługują nie wiadomo jaki ruch, tak jak wspomniałem wyżej - są to wizytówki małych firm także na początek nie chciałbym wydawać nie wiadomo ile na reseller na który wrzucę kilka stron. Myślałem żeby wydać na pierwszy rok do 200zł i w moje oko wpadł mi pakiet Reseller-1 z unixstorma z aktualnej promocji wypada 135zł na rok. Co myślicie o takim serwerze? Czy może lepiej jakiś tani vps z directadmin w tej cenie tylko domyślam się, że wtedy powierzchnia dysku mniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach