MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Witam Serdecznie Co się dzieje z hostingiem Progreso.pl?? Dzisiaj moja przeglądarka mi wyświetla komunikat : Błąd! Nie można odnaleźć zdalnego serwera Próbujesz odwiedzić adres http://www.progreso.pl/, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę. Kto wie co się stało ?? EDIT:// Przepraszam za literówke w temacie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Co się dzieje z hostingiem Progreso.pl?? Nie upadlismy. Jest problem z dostepem do strony via domene przez jedno s - jutro rano bedzie ok. Caly czas dzialamy pod www.progresso.pl. Przepraszam z gory za niedogodnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Dziekuję za szybką odpowiedz. Pozdrawiam i przepraszam innych użytkowników za niedogodności związane z tym tematem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Jest problem z dostepem do strony via domene przez jedno s... To mi się kojarzy z pewnym filmem. Progresso "bez s". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 " bellerofont " Film to można nagrać ,a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 BUUUUUUUUUUUU progjesiooooo nie działaaaaaaaaa buuuu... rshmn podać defibrylator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Konta klientow chodza wiec .... jest ok ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Konta klientow chodza wiec .... jest ok ........ Generalnie chodzi wszystko procz domen w postaci *.civ.pl dolaczanych do serwerow w celu przetestowania naszych uslug. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Ideał hostingu ma problemik i jak widać każdemu może się zdarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Ideał hostingu ma problemik i jak widać każdemu może się zdarzyć To jasne, kazdego kiedys spotka jakis problem, wazne tylko zeby miec odpowiednie procedury postepowania w przypadku ich zaistnienia i mozliwie szybko je rozwiazywac Waga problemu tez ma znaczenie, a w tym przypadku nie jest to problem najwyzszej wagi. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Prawda ,lepiej żeby problemy były z domeną, niż żeby z serwerem Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 "A miało być tak pięknie Miało nie wiać w oczy nam I ociekać szczęściem Miało być sto lat! sto lat!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 "Ufałem, kochałem, jak brata pliki swoje poświęciłem tobie teraz wielka mnie dopadła strata pytam siebie sam: czy to już koniec? Sprawdzam pocztę, a tam pusto sprawdzam stronę główną, Fajerfoks pokazuje głucho jedno wielkie g... Ufam dalej, wierzę w Ciebie, sprawdzam eftep, pocztę, pingi działasz teraz coraz lepiej uff.. nie rozbiję dzisiaj świnki!" Pisałbym tak dalej, ale kobieta woła mnie do wyra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 @normanos, skoro już te klimaty to może prędzej: "Kochanie, raz jeszcze przemyś to, Zostajemy, przeczekamy, czy uciekamy stąd ?" :) :) taki żarcik sytuacyjny z mojej strony A tak poważnie to czy ta panika jest potrzebna ? Zawsze warto najpierw napisać do adminów zapytać co się dzieje... @Sponsi, masz talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 To i ja się podłącze: Ile dałbym by zapomnieć cię Wszystkie chwile te, które Progreso są na nie tak już po prostu nie pamiętać sytuacji w których serwer klęka... P.S. Dopy rano Ci na maila odpisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2006 A tak poważnie to czy ta panika jest potrzebna ? Zawsze warto najpierw napisać do adminów zapytać co się dzieje... o ile ci odpisza w przerwie pomiedzy graniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2006 A wiec oficjalnie informuje, ze sprawa domen civ.pl i progreso.pl jest juz zamknieta - wszystko dziala prawidlowo, domeny sa widoczne prawidlowo na wszystkich glownych DNSach obslugujacych domene pl. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2006 o ile ci odpisza w przerwie pomiedzy graniem Kiedys nie dostales odp. z tego powodu czy co? Akurat robote traktujemy przerazliwie serio, wiec proforma pytam, czy masz jakies zastrzezenia Anyway - upadłu -> powstału z samego rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2006 Kiedys nie dostales odp. z tego powodu czy co? Akurat robote traktujemy przerazliwie serio, wiec proforma pytam, czy masz jakies zastrzezenia więc proforma odpowiadam: jezeli niedostane odpowiedzi to i tak nie bede wiedzial z jakiego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luka80 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 czy w dalszym ciągu jest to lideał co do hostingu ? czy ostatnio może się coś zmieniło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 czy w dalszym ciągu jest to lideał co do hostingu ?czy ostatnio może się coś zmieniło ? Ostatnie problemy dotyczyły opóźnien w dostarczaniu poczty, bylo to hoho czas temu. Od tamtego razu wszystko hula wysmienicie, zadnych zastrzezen. Glowa spokojna o strony z ktorymi wspolpracuje. ps. widze ze szukasz po imn nowego hostingu, jakbys sie zdecydowac to podaj mnie jako polecajacego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 A mi na przykład wczoraj nie działały stronki na p8 przez jakieś 15 minut ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 A mi na przykład wczoraj nie działały stronki na p8 przez jakieś 15 minut ;-( Cos nie halo u Ciebie. Nie bylo ani jednego downtime'u. Jakby byl - wiedzielibysmy o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Hmm, możliwe... To było o 23 z groszami więc może załapałem się na ten peek co jest na wykresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2007 Hmm, możliwe... To było o 23 z groszami więc może załapałem się na ten peek co jest na wykresie Ale oba skoki wywolalismy my - taki nasz kombajn do zbierania danych, obsluguje sie go z www (apacza danego serwera pX) - wywoluje sie go z www i caly czas www dziala, bo sie chamsko refreszuje status w przegladarce co 5 sek. Jakby przestalo dzialac to osoba, ktora to robi widzialaby to jak na dloni. Nie zrozum mnie zle - przerwy nam sie zdarzaja, ale wczoraj akurat zadnej nie bylo :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach