Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2007 Cholera ludzie, przez Was zawalu dostane wchodze na forum a tu taki temat B) nastepnym razem bardziej opisujcie tematy bo czlowiek za wczesnie osiwieje / wylysieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albert99 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Wszystkich, którzy mają problemy z Progresso zapraszam na avx.pl - wtedy zobaczycie co to znaczy naprawdę mieć problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Wszystkich, którzy mają problemy z Progresso zapraszam na avx.pl - wtedy zobaczycie co to znaczy naprawdę mieć problemy Wszystkich, ktorzy maja problemy z progreso.pl oraz avx.pl zapraszam na IQ.pl - wtedy napewno zapomnicie co to znaczy miec problemy z hostingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Wszystkich, ktorzy maja problemy z progreso.pl oraz avx.pl zapraszam na IQ.pl - wtedy napewno zapomnicie co to znaczy miec problemy z hostingiem. Opinia bardzo pochlebna, ale problemy moga zdarzyc sie kazdemu ... byle nie za czesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2007 Niektórych mi tutaj ŻAL. Wątek był z pytaniem czy upadły serwery progresso ... odpowiedz od firmy: byl tylko problem z dostepem do jednej z domen i KONIEC. A nie odkopują niektórzy stary wątek i od 2-3 dni gadacie o niczym, jak chcecie podyskutowac o progresso to jest inny watek do tego ... codziennie wchodze na wht i codziennie ostatnimi dniami widze "nowy temat" - "progreso.pl - upadłu ?" ... jaki to ma sens ??? Niech jakiś "mądry" admin zamknie ten wątek ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Fajnie, że innego tematu nt. progreso.pl nie ma No to odkopuję... Od kiedy mają w ofercie SSH? Coś przegapiłem Jak tam wrażenia z używania tego hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Ja byłem ich klientem dobry rok temu, i mogę tylko chwalić :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 SSH mają już bardzo długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Ja byłem ich klientem dobry rok temu, i mogę tylko chwalić :-) a ja bylem klientem ~2lata, wlasnie sie wyprowadzam... (choc konto mam wazne jeszcze kilka miesiecy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Od kiedy mają w ofercie SSH? Coś przegapiłem 2 lata na pewno... tyle u nich jestem... Jak tam wrażenia z używania tego hostingu? http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=3153 - historia rozwoju firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Jak tam wrażenia z używania tego hostingu? Najpierw trochę narzekasz, potem więcej, a na końcu przenosisz się gdzie indziej zyskując spokój ducha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 normanos hehe.. "echh.. ale to SSH..." ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Wszystkich, ktorzy maja problemy z progreso.pl oraz avx.pl zapraszam na IQ.pl - wtedy napewno zapomnicie co to znaczy miec problemy z hostingiem. Wszystkich którzy mają ogólnie problemy z hostingiem zapraszam do firm w których BOSS posiada swoje konta - wtedy zobaczycie co to prawdziwe problemy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Wszystkich którzy mają ogólnie problemy z hostingiem zapraszam do firm w których BOSS posiada swoje konta - wtedy zobaczycie co to prawdziwe problemy ! O przepraszam bardzo, nie uogólniaj Miałem problemy z 2 czy 3 ale biorąc pod uwagę fakt iż mam kont > 30 stanowi to wyłącznie mały odsetek i jest to tylko statystyczne prawdopodobieństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 To ja pojadę dalej: "wszystkim, którzy chcą mieć problemy z hostingiem - polećcie BOSSowi swój aktualny hosting" ; )))) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 O przepraszam bardzo, nie uogólniaj Miałem problemy z 2 czy 3 ale biorąc pod uwagę fakt iż mam kont > 30 stanowi to wyłącznie mały odsetek i jest to tylko statystyczne prawdopodobieństwo moglbys za te wszystkie fundusze wynajac sobie kawalek porzadnego serwera, ale wolisz siedziec w krzakach, od dawna mnie to zastanawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 Jak ktoś wchodzi na bloga bossa to w serwerowni światło miga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 To jest tylko taki zbieg okoliczności Linux --> Jego blog działa na dhosting, więc nie róbcie tego bo mi mail padnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach