ave20 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 CześćPotrzebuję założyć stronę internetową pod firmę - szablon jest gotowy, ale waham się z wyborem hostingu www wraz z domeną - miałem w przeszłości styczność z hostingiem nazwa.pl i o ile z samą domeną nie było problemu o tyle z hostingiem bywało różnie.Szukam stabilnego hostingu regionalnego/krajowego, ale także takiego, który w pozostałych krajach, nie będzie przesadnie zwalniał z powodu wysokich czasów oczekiwania na odpowiedź ze strony serwera.Ostatecznie - patrząc na ranking, skłaniam się ku Linuxpl.com. Nie wiem tylko jaki pakiet wybrać? Czy Limit transferu obowiązuje tylko na przesył plików na serwer czy także jest limitem obejmującym także ilość odsłon / wejść na stronę? Będę wdzięczny za odp. i rozwianie wątpliwości.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 ranking nie dziala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 webd.pl albo moze zenbox? ja tam nie miałem z nimi problemów. Jakieś konkretne parametry? PHP? Etc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bluemoon 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Ja mam w linux i jest całkiem ok. Tylko limity wagi plików na stronie trochę mnie uwiera. Pozdrawiam Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 (edytowany) Też korzystałem z linux i było dobrze. Edytowano Luty 26, 2018 przez PawelKon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach