W4RY 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 (edytowany) stworzyłem darmowy serwer ts3 z strony v3.freets3.ovh , Dało by ustawić zamiast ip do tego serwera pseudonim?? jeśli tak to bardzo bym prosił o jak najprostsze wyjaśnienie , z góry dziękuję dodam że jestem zielony w tych sprawach ... Edytowano Luty 19, 2018 przez W4RY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 (edytowany) O domenach to się nie słyszało? Także ten no... Goodbye! Edytowano Luty 19, 2018 przez Vescer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W4RY 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Goodbye! ? szukam tu odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 (edytowany) Dobra, postaram się być miły...Musisz posiadać domenę dla której skonfigurujesz rekord SRV tak aby wskazywał na adres tego ts'a.Plus jeszcze moja rada - odpuść sobie te darmowe serwery ts'a, nie są nic warte... serio. Edytowano Luty 19, 2018 przez Vescer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 Zobacz PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach