tkoziol 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Cześć. Poszukuję hostingu www pod kilka małych stron. Potrzebuję dosłownie 2-4GB przestrzeni dyskowej i możliwość podpięcia kliku domen. Przeszukałem kilkanaście firm hostingowych wybierając seohost i hitme. Seohost już przetestowałem - udostępniają 14 dni darmowych, natomiast w hitme trzeba zapłacić z góry. Na "kartce" lepiej prezentuje się hitme dając więcej przestrzeni, dyski ssd i dostęp ssh. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym hostingiem ? Co będzie lepszym wyborem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 hitme to sprawdzona marka polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonebridge 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 w hitme.pl mam sklep, smiga az milo. Support bardzo szybko odpowiada i pomaga. Polecam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tkoziol 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Dzięki zamówione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rasty 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2018 (edytowany) I jak działa to hitme? Edytowano Marzec 22, 2018 przez Rasty (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbenek12345 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2018 Dobrze wiedzieć chłopaki w razie w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XwReK 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2018 Polecam seohost brak ograniczeń w śmiesznych cenach. Szukałem hostingu na rok 2018 i znalazłem właśnie u nich. Aktualnie utrzymuję u nich portfolio i nie zamierzam zmieniać hostingu. HitMe to różnie z nimi bywa , mogłeś słyszeć bądź czytać artykuły na ich temat :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2018 Developerek, Ty chyba chcesz sobie odpocząć znowu. Podaruj sobie te prywatne wycieczki, to nie jest bar kolejowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach