MarioN2 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Witam, czy istnieje firma, która oferuje API lub coś innego co pozwoli mi wdrożyć na moją stronę ich usługi? Chodzi o to że chciałbym aby użytkownicy mogli na mojej stronie zamawiać usługi z innych firm np kimufi/ovh może też być jakaś polska. za pomocą jakiegoś API z tym że chciałbym aby płatności przechodziły przez moją stronę czyli np u nich serwer kosztuje 150 zł, a ja mógłbym u siebie zrobic to za 160 lub odwrotnie za 140. Zależałoby mi na czymś podobnym do tego:Użytkownik kupuje serwer u mnie, wpłaca daną kwotę następnie za pomocą API serwer zamawia się u dostawcy i jest przeprowadzana transakcja z mojego portfela. Wiem że to nie będzie dokładnie tak działało ale na pewno jest coś co pozwala uzyskać podobne rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niko 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2018 Robimy tego typu rzeczy z naszymi partnerami - dotyczące usług cloud computingu. Zapraszam do złożenia zapytania na sales@s-net.pl pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yanlaoxi03 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2020 Others laughed at me as crazy, I laughed at others and couldn't see through Life is a journey, you don’t care about the destination, you care about the scenery along the way and the mood of seeing the scenery voip phone system service provider Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach