januszforum 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Witam poszukuje konta www , platnosc na rok, z gory na koncie bedzie tylko 1 strona , aktualnie zamknieta, jej swietnosc minela. Srednia odwiedzin minimum czytaj zero okolo 20 - 30 unikalnych adresow IP - sa dni co jest zero ( 0 ) trzymam ja z sentymentu, wiec poszukuje serwera www, o minimalnych wymaganiach jak sadze. Czyli max 1 giga dysku , transfer nie wiem max 5 - 10 giga miesiecznie ?? Strona to CMS joomla , i jak pisalem wyzej strona nieczynna zamknieta. Od hostingu wymagam jedynie bazy mysql 1, max 2 , obsluga php itc itp, plus wlasna strefa dns nie chodzi mi tutaj o wlkasne dnsy, tylko dostep do rekordow takich jak mx, A, CNAme itp . Po prostu parkuje domene u danego dostawcy serwera, i sobie przekierowuje zwlaszcza strefe A na dane adresy. - chodz tutaj w/w opcja nie jest do konca wymagalna bo dam sobie rade inaczej np rzez free dns , ale zawsze to odchodzi mi jeden dodatkowy panel do logowania. Budzet nie wiem , byle by byla obslugiwana platnosc karta, nie zadne szybkie przelewy pko , bgz itp, gdyz platnosc nie bedzie z polski dlatego wymagana platnosc kartami visa itp , Myslamem nad home, czy nazwa, niby duza nie chca, na rok, lecz jak ja to mowie czemu "giganci" maja zarabiac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Skoro strona zamknięta, nieodwiedzana i tylko dla sentymentu to polecam http://localhost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach