SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 Witam wszystkich Jak tam Wasze przypuszczenia odnośnie pozycjonowania w nowym roku? Kiedy spodziewacie się jakiegoś większego update algo Google? Macie jakąś teorię w jakie strony uderzy Google po zmianach algorytmu? Ciekaw jestem Waszych opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarioN2 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Wydaje mi się że około kwietnia coś ruszy, trzeba szykować sie na spore zmiany, na zagranicznych forach powstają przeróżne teorie na ten temat i wiele osób głowi się w co tym razem moze google uderzyć, ja myśle że będą chcięli zrobić coś hiperłączami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Coś z hiperłączami? Czyżby kolejny updpate algorytmu Pingwin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Na pewno coraz mocniej będą walczyć z brakiem certyfikatów. Niby prosta sprawa, a wiele stron nadal widnieje z dopiskiem niebezpieczne w chromie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Certyfikat SSL warto mieć nawet teraz, tym bardziej, że można załatwić sobie go za darmo. Polecam poczytać - Darmowy certyfikat SSL z Cloudflare, na przykładzie Wordpressa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojtekskotnicki 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Moim zdaniem Google dąży do tego, żeby dewaluować sile linków i polegać mocniej na sygnałach UX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asztonmartin 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 Moim zdaniem Google dąży do tego, żeby dewaluować sile linków i polegać mocniej na sygnałach UX Zgadzam się w 100% z roku na rok widać jak Google coraz mniej ceni linki i zaczyna polegać na innych sygnałach takich jak CTR czy Dwell time Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2018 Dnia 22.09.2018 o 20:59, sted napisał: co nie znaczy, że nie ceni linków - trzeba pamiętać, że wciąż jest to główny czynnik rankingowy Ja cenię w linkach to że można dać na forum bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach