lordzik112 5 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 Siemanko wszystkim. Szukam VPS CPU: ~2.4 GHz moze być więcej RAM: 4 GB SSD: 45 GB/HDD: 45 GB Transfer no limit Anty ddos system Centos mam konto na mintshost od 2lat i w tym roku odchodzę. szukam czegoś podobnego ale nie w cenie 600zł rocznie interesuje mnie coś w cenie max 400zł rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 Sprawdzałeś ofertę Webh.pl? Samemu miałem u nich kilka serwerów i nic złego nie jestem wstanie powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordzik112 5 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 (edytowany) Dzięki za szybką odp już patrzę :-) rocznie wychodzi 540zł 12tb miesięcznie powinno byc ok, szkoda tylko że dysk jest aż tak spory. pamięć procka mnie nie zadowala. Masz może inne propozycje? Edytowano Luty 9, 2018 przez lordzik112 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 TikTalik.com? Swego czasu mieli ciekawe oferty + stawka godzinowa oraz co do webh.pl polecam skontaktować się, support naprawdę przyjemny i może przygotują dla Ciebie ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordzik112 5 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 Napisałem. Zobaczymy czy mają coś ciekawego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 Cześć.Zapraszamy do nas https://www.statnet.pl/vps Zwróć uwagę na usługę: VPS-4GB-SSD, która w pełni sprosta Twoim oczekiwaniom. Przy płatności rocznej oferujemy ciekawe rabaty. Napisz do nas na maila kontakt@statnet.pl i powołaj się na forum wht a przygotujemy dla Ciebie specjalną ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 @statnet Jakiś czas temu otrzymałem polecenie od znajomego. Czy mają Państwo w swojej ofercie dalej wsparcie administratora (w przypadku większych projektów)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luciola 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 zobacz one provider com ja mam tam dedyka podstawowego i jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 @HvK Zapewniamy wsparcie administratora zarówno dla małych jak i dużych projektów. Rozwiązania dla małych projektów oparte jest zazwyczaj o jeden lub dwa serwery. W przypadku projektów o większej skali przygotowujemy konfigurację pod indywidualne wymagania klienta. Bardzo często pracujemy z klientami, dla których liczą się: 1) niezawodność działania - zapewniamy je dzięki rozproszeniu geograficznemu usług 2) wydajność z możliwością skalowania horyzontalnego - zapewniamy je dzięki zastosowaniu load balancera, który rozkłada ruch równomiernie na serwery aplikacyjne i baz danych Zapraszam do kontaktu na adres kontakt@statnet.pl - po zapoznaniu się z wymaganiami na pewno będziemy w stanie zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach