axeld 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Witam! Potrzebuje hosting o parametrach: miejsce: 200 MB transfer miesieczny: 15-30 GB musza wystawiac FVAT zeby bylo niedrogo, ale profesjonalnie najlepiej, zeby serwer stal w Polsce. Dotychczas korzystalem z nazwa.pl, z ktorego jestem bardzo zadowolony - niestety ostatnio kompletnie nie odpowiadaja na pytania przez email - z czego wynika, ze maja juz za duzo klientow i odpowiedzi maja w d...e. z gory dziekuje za propozycje. adam ps. chcialbym aby byly to propozycje UZYTKOWNIKOW, a nie WLASCICIELI ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 Witam! Potrzebuje hosting o parametrach: miejsce: 200 MB transfer miesieczny: 15-30 GB musza wystawiac FVAT zeby bylo niedrogo, ale profesjonalnie najlepiej, zeby serwer stal w Polsce. Dotychczas korzystalem z nazwa.pl, z ktorego jestem bardzo zadowolony - niestety ostatnio kompletnie nie odpowiadaja na pytania przez email - z czego wynika, ze maja juz za duzo klientow i odpowiedzi maja w d...e. z gory dziekuje za propozycje. adam ps. chcialbym aby byly to propozycje UZYTKOWNIKOW, a nie WLASCICIELI ! czyli wniosek nasuwa sie sam, musisz szukac mniejszej firmy, ale znanej. Czyli moze dzialajacej lokalnie, ale z doswiadczeniem paroletnim, zeby lamerami nie byli. Chcesz niedrogo, a tak sie nie da... Nie wiem co Ci doradzic. Bo sprzeczne z natury cele sobie postawiles, ale mozesz blizej sie przyjzec w ramach promocji roznych firm zaloz sobie testowe w: IQ.pl progreso.pl Home.pl Te firmy ciesza sie dobra opinia i maja serwery w PL, masz okres testowy wiec masz czas przetestowac i podjac decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2006 A może http://www.i365.pl? Promocja Hot Server: konto o pojemności 3 GB oraz transfer miesięczny równy 50 GB (600 rocznie). Cena: 139 zł brutto (wystawiają faktury VAT). Firma przenosi się z USA do Niemiec, - nowe konta zakładane są już w nowej serwerowni w Niemczech. Możesz założyć konto testowe i ocenić działanie serwera. Ja szczerze polecam. Na forum znajdziesz wiele pozytywnych opinii o tej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach