kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) Cześć. Kupiłem szablon na ThemeForest, ale za nic nie mogę go edytować. Stworzyłem child theme - zmiany się nie pokazują. Próbowałem nawet edytować w oryginalnym szablonie - również nic. Co może być problemem takiego stanu rzeczy? Kod jest na 100% dobry, próbowałem zmienić różne proste rzeczy. Z góry dziękuje za pomoc. :-) Edytowano Luty 2, 2018 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafiki 2 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) . Edytowano Luty 2, 2018 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 (edytowany) Zauważyłem, że mogę edytować szablon w zakładce personalizacja i "dodatkowy CSS". Niestety Child theme nie działa, ani edytowanie w plikach oryginalnego szablonu... Ma ktoś jakiś pomysł? link do mojej strony: https://goo.gl/XStL5f Edytowano Luty 2, 2018 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuCek6 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 może cache Ci się uruchomił??jak rozumiem probowales w plikach poprzez ftp dokonywac zmian ale nic sie nie pojawialo na stronie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 Edytuj style szablonu Wordpress w plikach css, które znajdziesz w: Wygląd >> Edytor >> style.css Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach