Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Witam potrzebuje zaciągnąć wiedzy na temat zmiany szablonów na WordPressie czyli mamy szablon desktop jest wyświetlany normalnie a na stronie mobilnej żeby przełączało na inny szablon jaki zrobię ktoś robił takie cuda ?? np link.pl/?mobile strona mobilna link.pl/?desktop przełącza na stronę komputerową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 RWD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 RWD nie chodzi tutaj o RWD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Wiem, ale to się robi przez RWD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Widzisz właśnie nie o to chodzi mam szablon bootstrapowy RWD a chcę żeby na telefonie wyglądał wgl inaczej nie bootstrap tylko np symantic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Trzeba wymusić dla użytkowników mobilnych inny motyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarioN2 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 tak jak xorg napisalrobienie czegos takiego jak .mobile.adres.pl jest już nieużywane i bardzo przestarzałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 @MarioN2 czy ja coś napisałem na temat mobile.adres.pl ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 A czemu chcesz mieć wersję mobilną strony, a nie normalnego RWD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Stronę chce mieć całą na wordpressie desktopową na bootstrapie a mobilną na symanticu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach