Xavioo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Siemka ile typa uciągnę ?! Na ts3 ? Miejsce na dysku 25 GB SATAProcesor 1 rdzeń wirtualny 3,2 GHz Intel Xeon E5 1650Pamięć ram 1 GB z korekcją ECCŁącze 25 Mbps bez limitu transferuPodstawowa ochrona przed ddos (blackholing)Panel do zarządzania SolusVMDarmowa kopia co 24 hLokalizacja GdańskJeden publiczny adres ip w cenieWirtualizacja OpenVZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 (edytowany) Widzę że pukawka i najniższa oferta Web.No bez licencji teamspeak'a i tak więcej jak 32 sloty nie postawisz... a te 32 sloty to gładko pójdą.A ile osób z licencją? W teorii tyle ile ustawiony kodek audio zabiera łącza.Masz 25Mb/sDomyślny kodek zabiera jakieś 6KB/s na jednego użytkownika.Podziel sobie jedno przez drugie i masz odpowiedź. Edytowano Styczeń 22, 2018 przez Vescer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Akurat byłem kiedyś w posiadaniu tego serwera i te 25Mb/s to realna wartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luciola 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Ja mam na Arubie za 4 zł na 32 typa i maksymalnie miałem 27 typów i działał bez problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach