glassini 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2018 Szukam sprawdzonego hostingu WWW z 10 GB HDD, max 1 skrzynka email, 1 domena (posiadam na 5 lat), obsługa SSL (również mam na 5 lat wykupiony), dowolny panel zarządzania, PHP 5.4/5.5/5.6 (najlepiej 5.4), gwarantowane 256 MB RAM, transfer minimum 20 GB, pod mały sklep internetowy. Czy ktoś coś wie lub może zaoferować? Nie będę się rozpisywał czemu 5 lat, itd. To nie jest dla mnie tylko dla znajomej, którą wystarczy że ciężko jest nauczyć obsługi sklepu (OpenCart), który jest na prawdę prosty do zarządzania. Ja pracuję za granicą i nie mam czasu, ani ochoty pilnować jej płatności, a wiem doskonale jak to jest z ludźmi - potem pretensje do mnie. Może być też 8 lat, to nie jest problem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trustnet 38 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Szukam sprawdzonego hostingu WWW z 10 GB HDD, max 1 skrzynka email, 1 domena (posiadam na 5 lat), obsługa SSL (również mam na 5 lat wykupiony), dowolny panel zarządzania, PHP 5.4/5.5/5.6 (najlepiej 5.4), gwarantowane 256 MB RAM, transfer minimum 20 GB, pod mały sklep internetowy. Czy ktoś coś wie lub może zaoferować? Nie będę się rozpisywał czemu 5 lat, itd. To nie jest dla mnie tylko dla znajomej, którą wystarczy że ciężko jest nauczyć obsługi sklepu (OpenCart), który jest na prawdę prosty do zarządzania. Ja pracuję za granicą i nie mam czasu, ani ochoty pilnować jej płatności, a wiem doskonale jak to jest z ludźmi - potem pretensje do mnie. Może być też 8 lat, to nie jest problem. Na tym forum, zgodnie z regulaminem, nie można polecać hostingów. ale oczywiście zapraszam do siebie :-) Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach