Ryben 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 Witam, szukam jak najtańszego vpsa do nauki ;-). Żeby tylko był root itp. Czytałem kilka tematów ale ceny się zmieniają, są promocje itp . Co możecie jak najtańszego polecić? Do nauki tylko . Chcialem się ugadać ze znajomym, aby postawic u niego kompa i kombinowac ale jakoś zaden pomóc mi nie chce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 3 dni temu ruszył wątek w zasadzie na ten sam temat - http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=5765 , nie wypadało by napisać tam a nie otwierać kolejny temat ? Pozdrawiam. ps. a może warto do nauki na domowym PC zrobić przesiadkę na linuxa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 odświerze temat nie jestem narazie zainteresowany kupnem, ale chciałbym się dowiedzieć ile bym musiał dać za najtańszą opcję - najlepiej żeby kupić można było po polsku lub po angielsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 59 zł z polskim supportem ja mam nieco drozszego i jest spoko ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 59 zł z polskim supportem ja mam nieco drozszego i jest spoko ;] super, ale podasz adres? i jak tam z supportem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 Jeżeli do nauki, to w sumie powinno wystarczyć gwarantowane 128 MB RAM, 10GB dysk i 500 GB transfer. Moja oferta (tylko jedna sztuka) to 50 zł / miesiąc. Bliższe informacje podam na PW. Pozdrawiam Bargiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach