sasori665 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2018 Witam. Szukam hostingu serwerów vps. Problem polega na tym, że nie mam ukończonych 18 lat. Znacie jakieś firmy hostingowe z serwerami vps w przystępnych cenach, które nie wymagają 18 lat? Od vps wymagam minimum 1Gb ram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2018 Nikt nie pyta o wiek przy zamówieniu, może gdzieś sporadycznie. Jeśli to nie jest strona typu xxx, spokojnie możesz zakupić serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 (edytowany) Jak się rejestrowałem w OVH (już na polskiej stronie) to przyszła mi wiadomość o potwierdzenie podanych przy rejestracji danych skanem dowodu osobistego z dopiskiem że świadczą usługi tylko dla osób pełnoletnich Edytowano Styczeń 13, 2018 przez Vescer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 Coraz więcej KYC pojawia się wśród dostawców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 (edytowany) Niespecjalnie to lubię bo zanim znajdzie się idealny hosting dla siebie to już zostawi się swoje dane w naprawdę wielu miejscach. Najbardziej lubię te hostingi gdzie wystarczy sam username i password. Edytowano Styczeń 13, 2018 przez Vescer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach