jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 Hej. Mam pytanie, lacze sie przez Putty i ssh na konto w Progreso.pl Tam przegladam sobie manuale do funkcji unixa. Niestety nie ma polskich znaków - są krzaczki Jak to zmienić, gdzie ustawić ? Czy manuale w Progreso maja dobre polskie znaczki ? Czytałem w googlach, że niektórzy mają problem taki, że w konsoli znaczki są OK i nie ma ich tylko w manualach. Ja chciałbym mieć je wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 ustaw w putty na utf8 polaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 ustaw w putty na utf8 polaczenie. Niestety manual u mnie nadal pozostaje bez polskich liter. Konsola i Midnight Comander sa OK. Inny pomysł ? ps. patrick u Ciebie jest man po polsku na serwerze progreso p5 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 OK, zamykam wątek. Pan Adam mi odpisał że póki co na razie takie są manuale na Progreso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach