Ejdrien. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2018 Witam poszukuję taniego vpsa, takiego żebym mógł postawić 1, max 2 boty muzyczne ts3. P.S. Czy pakiet za 6.15 na mintshoscie wystarczylby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2018 Zobacz ofertę TikTalik.pl - powinno wystarczyć raczej na takiego bota ewentualnie podbij do mnie. Mam coś na zbyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzechuPL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 A ja polecam https://webh.pl/ ceny małe a serwery działają bardzo fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luciola 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Aruba za 4 zł daje radę z 2 botami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HvK 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Webh.pl spoko oferta samemu posiadałem swego czasu kilka serwerów u nich i jak najbardziej polecam. Jeśli potrzebujesz jedynie samego bota muzycznego i zależy Ci tylko na nim to raczej nie potrzebujesz jakiś ogromnych zasobów i większość ofert nada się na coś takiego. Jeśli nie znajdziesz niczego pod siebie (nie zdecydujesz się) daj mi na PW info na temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafta9 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2018 A czy nazwa też ma VPS o dobrych parametrach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarioN2 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 tak ten pakiet na mintshoscie na pewno da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vescer 1 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 (edytowany) Poszukaj ofert VPS'ów NAT (bez dedykowanego adresu IP). Kosztują one do parudziesięciu złotych za rok. Na dwa boty sinusbota polecam takiego VPS'a z 256MB RAM.EDIT: OMG, ale ktoś ponad miesięczny temat odkopał. Edytowano Luty 12, 2018 przez Vescer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach