VarabiS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2018 (edytowany) Witam, mam zakupioną domenę w serwisie OVH. Mój problem polega na tym, że przez YatQ mam shostowany drugi serwer TS3 na niestandardowym porcie. Jeden serwer jest publiczny a drugi dla teamu. Mam podpiętą główną domenę pod serwer TS3 (publiczny), ale chcę zrobić tak, żeby przez subdomenę SBG.DOMENA.PL było można łączyć z tym drugim serwerem dla teamu, który stoi na innym porcie. Chcę, żeby domena i subdomena działały w tym samym czasie. Serwer TS3 stoi na VPS. Edytowano Styczeń 5, 2018 przez VarabiS (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2018 (edytowany) Zainteresuj się rekordem SRV dla TS3. Wyglądać to powinno mniej więcej tak: _ts3._udp.sbg.example.com. 86400 IN SRV 0 5 9987 sbg.example.com. sbg.example.com. 86400 IN A 1.2.3.4 Gdzie "1.2.3.4" to IP Twojego serwera TeamSpeak, "9987" to numer portu, na którym działa. Edytowano Styczeń 5, 2018 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach