damtox 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2017 (edytowany) Witam, Potrzebuję tani hosting. Interesuje mnie jak największą ilość tanich hostingow. Stawiam zaplecze SEO i nie interesuje mnie seohosting. Może ktoś może zaoferować coś od siebie? Jak tak to interesuje mnie duża ilość różnorodnych adresów IP, różne strefy DNS lub możliwość ustawienia własnych DNSow, PHP 5.6, MySQL 5.6 minimum. Kolokacja najlepiej PL. Może być Vps tylko że tylko z panelem i pełnym wsparciem jak na hostingu. Oferty można składać tutaj lub na email firmy Damtox.pl Ps. Wiadomość tworzona na w telefonie a więc za błędy przepraszam. Coś nie e dodałem to tutaj pytać. Edytowano Grudzień 15, 2017 przez damtox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek` 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2017 nazwa.pl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damtox 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2017 nazwa.pl Hahaha.... nigdy w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2017 Niestety na forum nie można dawać ofert z wyjątkiem działów do tego przeznaczonych, oferty pewnie dostaniesz na PW, ewentualnie zajrzyj do działu Giełda, tam masz oferty firm. Teraz przed świętami możesz pewnie złapać jakąś promocję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damtox 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2017 A to widzę, że sporo mnie ominęło. Zawsze nie było z tym problemu. Zakładałem temat i życie szło, a tutaj teraz widzę, że jakieś rygory. Chyba trzeba zmienić podwórko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarioN2 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Polecić Ci mogę jakikolwiek hosting www , strona nie jest jakas skomplikowany wiec i hosting nie musi byc wygórowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach