najgeR 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Witam, Zastanawiam się w jaki sposób można połączyć się z dużą ilością przeglądarek przez różne proxy z konkretną stroną na jednym komputerze? Łącznie 1024 przeglądarek ręcznie krok po kroku będzie bardzo czasochłonne. Jest mi ktoś w stanie podpowiedzieć jak efektywnie przyśpieszyć ten proces? Z góry dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Odpalenie 1024 instancji przeglądarek na jednym komputerze będzie problemowe, nawet automatycznie. Co chcesz dalej robić na tych stronach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 ja "ddosowałem" kiepski serwer poprzez uruchomienie tej samej strony w iframe'ach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najgeR 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 (edytowany) Nie odpalam tego na jednym komputerze tylko kilku, na stronach czekam w kolejce na Swoją kolej w wykonaniu 1 krótkiej czynności. Jakieś rady? Edytowano Grudzień 13, 2017 przez najgeR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach