MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Witam Serdecznie Chciałbym się dowiedziec,czy ktos mial z ta firma do czynienia. Czy jest to nowa firma. Dobrze prosperujaca?? I jak z cenami do innych uslugodawcow internetowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Sam kozystam obecnie z usług cjc.pl i jak narazie jestem zadowolony w stosunku cena/jakość serdecznie polecam, chyba że masz więcej kasy którą możesz przeznaczyc na swoją strone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisterMisiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Lecz trzeba o tym pamiętać że taka firma na początku zawsze jest lux. Suport 100% - bezawaryjność,lecz to tylkona początku . Pozyjemy zobaczyy ja życze każdej firmie jak najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Witam Cjc - istnieje od początku tego roku ( czyli nie jest to nasz start )- serwery wykupione w niemieckiej serwerowni . Jest nas 2 osoby - administrator i ja jako właściciel. Ostatnimi czasy zainwestowaliśmy w firmę - przenosiny na europejskie serwery ( wcześniej były zlokalizowane w Stanach) , później zmiana panelu z confixx na DA , a ostatnimi dniami design strony ( ciąge z małymi poprawkami) . Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach