damian0021 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2017 Witajcie, rozpoczynam dopiero swoją przygodę z VPS - jaki polecacie darmowy Panel do zarządzania VPS'em ? Na VPS będę trzymał kilkanaście stron na WP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel.C 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 VestaCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 VestaCp, ISPconfig, Centos Web Panel. Zapoznaj się zobacz, który Ci wpadnie w oko i testuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajcev 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 możesz również potestować i-mscp, próbowałem działać na vespie, jednak bardziej przekonał mnie właśnie ten pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damian0021 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 Zainstalowałem VestaCP - przed napisaniem tego posta, chciałem poznań Wasze opinie i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach