karoldz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Darmowe domeny (subdomeny) w stylu xorg orge i bee (itp.) są jakieś moglibyście podać linki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Witaj A może skorzystaj z wyszukiwarki ? np pod takim hasłem - http://www.google.pl/search?hl=pl&q=al...+Google&lr= Pozdarawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Witam, -> www.bee.pl (*.bee.pl *.345.pl *.bij.pl *.orge.pl) -> www.kom.pl (*.kom.pl *.int.pl *.ltd.pl) {tu nie wiem czy nie zaczeli brać śladowych opłat za domeny} -> www.xorg.pl (*.xorg.pl) -> www.free.vel.pl (*.vel.pl itp) Hmm, w zasadzie więcej nie znam Z oczywistych względów zapraszam na pierwszą pozycję z listy , jednak wybór pozostawiam Tobie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 na www.free.xp.pl masz taaaaaką liste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xen 70 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Szukam tego typu domen tylko w wersji niemieckiej... Czy ktoś zna takowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Sorry ale póżno pisałem ten post i zapomniałem dodać że chodzi o serwisy zagraniczne są takie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2006 Google wyłączyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 Nie wyłączyli google. Ale chciałem się dowiedzieć o waszych doświadczeniach żeby po chwili mi tej subdomeny nie usuneli. To i inne fora są do wymieniania się doświadczeniami chyba że się myle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 Ty nie pytasz "czy ktoś używa i co poleca" tylko "czy są takie". Odpowiedź brzmi: SĄ. Wyszukiwarka powie ci jakie, ale tobie po prostu nie chce się szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2006 To zadam pytanie czy ktoś poleca jakieś serwisy zagraniczne oferujące darmowe subdomeny z możliwością przekierowania na konkretny ip lub dns-y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach