KasiaTCU 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 (edytowany) Witajcie, znacie może jakąś firmę hostingową oferującą tani serwer na stronę wizytówkę (prost strona lokalnej agencji ubezpieczeń na Wordpress) z darmowy SSL Let's Encrypt. Tańszy od OVH ?? Edytowano Listopad 30, 2017 przez KasiaTCU (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh 30 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Jaka konkretnie półka cenowa Cię interesuje? OVH posiada szeroki wachlarz cenowy jeśli chodzi o hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaTCU 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2017 Na razie znalazłam za 50 zł netto, czyli do 61 brutto / za rok. Więc ewentualnie mniej więcej w tej cenie. Ale też nie chodzi o to, żeby był jak najtańszy, ale stabilny. Mocy, transferu i przestrzeni dyskowej tam wiele nie potrzeba, bo to strona wizytówka firmy. W OVH widziałam, że też mają darmowe ssl, ale serwery droższe niż ten, który na dany moment znalazłam, czyli hostinghouse w pakiecie srebrnym ma darmowy ssl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2017 W tej cenie to już niestety nie będziesz miała wielkiego wyboru. Let's Encrypt już teraz dostępne chyba w większości firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaTCU 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2017 Przypuszczam, że za jakiś czas będzie w każdej. Na razie zdecyduję się chyba na ten hosting house, bo rzeczywiście już nic chyba tańszego nie znajdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach