hostingpotrzebny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Zamierzam kupić licencję lifetime na Directadmina i mam pytanie o rachunek/fakturę. Jestem płatnikiem vat. Wszedłem na panel kliknąłem zakup. Adres polski, a tam zamiast 299% naliczył 299+23% czyli 367,77$. Zanim potwierdzę to wolę się upewnić bo mi księgowy mówił, że zakupy z USA mają 0% vat, więc nie wiem czy directadmin sztucznie nie podnosi ceny a potem i tak będę miał 367 netto. Kupował ktoś ostatnio od nich? jak wygląda faktura? Czy lepiej kupić na osobę fizyczną z USA i mieć 299$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Będziesz miał fakturę z DE z 23% vat.Wystawcą faktury będzie: cleverbridge AG Gereonstr. 43-65 - 50670 Cologne - Germany Management: Christian Blume, Reinhard Wille, Martin Trzaskalik, Craig Vodnik Chairman of Supervisory Board: Dr. Michael Inhester Registry court: HRB 58900 - Local Court of Cologne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Dziwne, ja mam: JBMC Software Inc. #173, 3-11 Bellerose Dr. St. Albert, AB, T8N 5C9 CANADA TAX/GST: 824643233RTOO1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Zapłac paypal jako z Polski to taki dostaniesz jak podałem.Wczoraj kupowałem 2 licencje i juz od kilku miesiecy tak jest a co mi jest wygodne bo mam fvat z EU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Zapłac paypal jako z Polski to taki dostaniesz jak podałem. Wczoraj kupowałem 2 licencje i juz od kilku miesiecy tak jest a co mi jest wygodne bo mam fvat z EU. Też był wolał fakturę z EU. Zawsze płace PayPal, kilka dni temu też i tak jak podesłałem było. Zrobiłeś coś szczególnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostingpotrzebny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 czyli dostałeś fakturę na 299$? czy na 367$? Chodzi mi czy ten doliczony VAT (zakładam, że przez Niemca EU) jest normalnie do odliczenia w Polsce? Fakturę dostaje się automatycznie czy trzeba się o nią prosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 ja kupuje leftime za 49$ , w tym wypadku trzeba doliczyć vat Czyli jak byś kupił za 299$ to musisz doliczyć vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach