piotr_b 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2017 Od 2 tygodni staram się dodać opinię na temat jednej z firm. Negatywną na temat Hekko. Prób ponad 10. (oczywiście konto ponad 30dni aktywne). Cały czas informacja, ze email z potwierdzeniem ma jakiś do mnie przyjść. Myślałem, że chwilowy problem - piszę do supportu. I nawet dostałem odpowiedź: "pracujemy nad rozwiązaniem problemu . Mamy nadzieję, że jak najszybciej zostanie on rozwiązany . Informować Pana będziemy na bieżąco . Administrator " Wysłane z: kontakt@wht.pl 22 listopada. Też tak macie? Bo sory, ale ja mam wrażenie, że to jest blokowanie napisania negatywnej opinii ... Od 2 tygodni nie mogą poradzić sobie z wysyłaniem emaili potwierdzających ? O co chodzi? W sprawie hekko negatyw to prosta sprawa - Wpłaciłem - próbowałem uruchomić, cały czas błędy i problemy, po 3 dniach od wpłaty chciałem zrezygnować grzecznie, ale nie da się - bo jestem firmą, itp. że usługa według nich działa poprawnie. No i jestem z kasą w plecy. Oczywiście już używam innej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muvek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 dziwne, 5.12.2017 kupiłem u nich hosting START, wszystko przyszło mi w ciągu 5min i nawet szybko chodzi na wordpressie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Też miałem z nimi problem, szczerze szkoda nerwów, support działa jak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr_b 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 Odświeżam - czy teraz wszystkie opinie na temat dostawców zniknęły i nie da się ich dodać? Czy to tylko "chwilowe"? Czyżby negatywne opinie komuś przeszkadzały ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2018 Jedynie słuszna partia na głosowanie pozwala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magus1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2018 Haha, ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach