damian0021 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2017 Witam, nie ukrywam, że jest to mój debiut z serwerami VPS - więc proszę o wyrozumiałość. Czy mogę prosić o pomoc w podpięciu domeny pod serwer VPS SSD1 w OVH. Dodam, że domenę mam wykupioną w Hekko - jakie kroki muszę poczynić żeby wszystko działało. Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
januszforum 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2017 masz jakies NS - DNSy na serwerze ? /// ... czy z zewnetrznych krzystasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh 30 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Najszybciej będzie skierować domenę na adres IP Twojego VPSa za pomocą rekordu A.Jeśli firma w której posiadasz domenę umożliwia samodzielne zarządzanie rekordami DNS, będziesz mógł tam taką czynność wykonać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Łatwo możesz przenieść domenę na ovh. Po prostu rozpoczynasz w panelu klienta procedure przeniesienia domeny, będziesz potrzebował tylko kodu AuthInfo, który dostaniesz na supporcie hekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Łatwo możesz przenieść domenę na ovh. Po prostu rozpoczynasz w panelu klienta procedure przeniesienia domeny, będziesz potrzebował tylko kodu AuthInfo, który dostaniesz na supporcie hekko. Po co odkopujesz stare tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach