rozpalacz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Hej, Szukam serwera poczty bym mógł utworzyć skrzynki w rożnych domenach oraz nadać limity na każdą skrzynkę. Te na hostingach WWW są zdecydowanie za małe. Znalazłem tylko nazwa.pl i home.pl które udostępniają serwer poczty. Czy serwery pocztowe to jakiś temat mało popularny? Może źle szukam, jak w ogóle szukać takiego serwera poczty? Może ktoś korzysta zna jakiś serwis, który oferuje taką pocztę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpalacz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Coś to zbyt piękne Gdzie jest haczyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpalacz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Ale chyba już nie działa. Rejestracja wstrzymana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
addhost 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Hej, Te na hostingach WWW są zdecydowanie za małe. O jakich wielkościach mówimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpalacz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 15GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siwas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2017 Polecam ZOHO.COM (darmowe) + domena za 0 PLN. Ja coś takiego mam i działa świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lecgo 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Na Interii za 29zł można zrobić do 6 kont i nie ma limitu pojemności, załącznik 100MB to dla mnie duża zaleta. Ile jest na Zoho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dext 9 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Po co odkopujesz stare tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach