Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 Cześć, mam pytanie ponieważ w google nie mogę odnaleźć.. Jak w ustawieniach systemu (ew. gdzie indziej) zrobić by po wylogowaniu z systemu WIN10 komputer w tle normalnie pracował? (Chodzi mi o np. muzykę, robienie backupu itd). W tym momencie po wylogowaniu nic nie robi... Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 Cześć, Moim zdaniem powinieneś zablokować komputer (WIN+L) zamiast się wylogowywać - przy wylogowaniu się procesy użytkownika są zamykane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 Dzięki bardzo - działa. Nie wiedziałem jak to ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2017 (edytowany) Działa już od czasów NT Edytowano Listopad 9, 2017 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach